H.O.G.® Bucuresti

Accesorii și cadouri

Smart Tune Pro


Smart Tune Pro lucrează împreună cu Screamin' Eagle® Pro Street Tuner pentru a ajusta motocicleta în mod automat la diferiţi factori care influentează performanţa: temperature, altitudinea şi încărcarea motocicletei. Se instalează sondele de oxigen noi pe galeriile de evacuare, se instalează calibrarea calculatorului Screamin' Eagle® pe care inginerii au dezvoltat-o ca un punct de referinţă, după care poţi să mergi şi Smart Tune Pro face totul:

- Monitorizează în mod constant parametrii de lucru ai motocicletei şi modifică în timp real Modulul Electronic de Control pentru a maximiza performanţa în orice condiţii.
- Utilizează sondele îmbunătăţite de oxigen pentru a citi parametrii din galeriile de evaculare şi a determina combinaţia optimă de aer şi combustibil, avansul şi durata scânteii de care motorul are nevoie în orice moment.
- Senzorii de oxigen ajută la îmbunătăţirea performanţei în condiţii de acceleraţie moderată sau maximă.
- Kitul include Smart Tune Pro, două sonde de oxigen şi update gratuit de software.
- Screamin' Eagle® Pro Street Tuner este vândut separat împreună cu alte componente necesare instalării, în funcţie de modelul motocicletei.


Compatibil cu modelele XL după 2017, Dyna® FXDLS, Softail® după 2016 şi Touring după 2014. Instalarea necesită modificarea evacuării pentru a include cele două sonde de oxigen. Toate modelele necesită recalibrarea Modulul Electronic de Control cu Screamin’ Eagle® Pro Street Tuner pentru o funcţionare corespunzătoare.

Vă rugăm să ne comunicați mărimea dorită în secțiunea Comentarii suplimentare din formular

Articolul poate fi ridicat din magazin!

Dacă doriți să îl rezervați, vă rugăm să îl adăugați la lista de rezervări.

Înapoi la pagina anterioară
Urmatoarea ta aventura incepe aici!

Inscriere

Multumim ca ne-ati cautat

Vom lua legatura in curand